Wie zijn wij?

SV.CO staat bekend om een dagelijks vers, vrolijk en veelzijdig assortiment bloeiende potplanten. Onze kennis gebruiken we iedere dag om een top product af te leveren. Al jaren omarmen we daarom de vergelijking met een warme bakker; ambachtelijk geproduceerd, voor ieder seizoen of feestdag een speciaal product. Het plezier dat we halen uit het vernieuwen van producten en processen, stralen we ook uit. Al onze SV.COmmunicatie; van wagenpark tot koffiebeker en van koektrommel tot hoes draagt dat uit. SV.CO heeft bewezen dat uitmuntende kwaliteit èn eigentijdse ‘lekkere’ verpakkingen veel consumenten aanspreekt.

Vanaf 2021 vergelijken we ons met meer dan een bakker. SV.CO verbindt zich nog meer met retailers. Wij zijn cateraars geworden van ambachtelijk maatwerk met extra aandacht voor professionele presentatie. ‘Lekker’ is het sleutelwoord waar het naast de vrolijke bloeiende planten en verpakkingen ook gaat om gezond (verantwoord) en service.

Ons doel is om vers bloeiende planten te creëren welke zorgen voor een gezonde energie. Vers, kleurrijk en gezond, dat is wat ons product en herkenbare verpakking de lekkerste maakt. Daar zit de essentie. Onze planten maken het dagelijks leven vrolijk en gezond. Met gezond bedoelen wij een wereld waar mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn.

SV.CO is een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. De betrokkenheid van ons allen is opmerkelijk. Samen zorgen we er iedere week voor dat zo’n 700.000 bloeiende potplanten van topkwaliteit hun weg naar de eindklant vinden. Tevreden klanten is ons gezamenlijke doel! We zijn trots op onze informele werksfeer in een gedreven team met gezellige collega’s. Ook vinden we het belangrijk om regelmatig tijd voor ontspanning met elkaar te hebben in de vorm van een borrel, feest of barbecue.

Samen de wereld vrolijker en 
duurzamer maken

Thom Kuyvenhoven
Locatiemanager 


''De afgelopen maanden heeft wel bewezen dat er op elke locatie hele trouwe collega’s werken met echt hart voor de zaak.''

Kees van Dam
Teeltmanager


"Wat SV.CO speciaal maakt voor mij? De veelzijdigheid en uitstraling van het bedrijf. In ruim 11,5 jaar heb ik het bedrijf zien groeien van 10 hectare naar ruim 20 hectare."

Jurrian van den Beukel

Manager Techniek & Innovatie


"In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt op gebied van techniek op de locatie Burgerdijkseweg."

Rob Vijverberg

Locatiemanager 


"Al meer dan tien jaar werk ik met plezier bij het bedrijf. Door de jaren heen heb ik bijna wel alle functies gehad die er zijn.''

Gezellig team

Volop doorgroeimogelijkheden

Voor iedereen, elke dag vers fruit

Volg ons op Instagram

SV.CO tijdlijn

Example Text