Aanstormend Talent (Teelt, Productie of Logistiek)

Solliciteer nu

Aanstormend Talent (Teelt, Productie of Logistiek)

Ben je klaar voor de leukste start van jouw loopbaan in het Westland? SV.CO in De Lier zoekt aanstormende talenten in de teelt, productie en logistiek. Met ons interne leertraject én jouw ambitie en doorzettingsvermogen gaat jouw loopbaan opbloeien. Heb jij interesse in een baan bij SV.CO? Solliciteer dan via knop rechts bovenin!

Full-time · De Lier

Recept voor: meerdere aanstormende talenten

Bereidingstijd: ’40-42 uur per week (in overleg)’ / deeltijd in combinatie met school ook mogelijk

Over ons

SV.CO staat bekend om een dagelijks vers, vrolijk en veelzijdig assortiment bloeiende potplanten. We zijn een toonaangevende kwekerij met een sterke focus op service en innovatie. Met 80 vaste medewerker en vijf locaties verspreid over 25 hectare in De Lier en Maasdijk, zijn wij marktleider in de productgroepen potchrysant en Kalanchoë. Bij SV.CO heerst een informele bedrijfscultuur waarin we samenwerken om wekelijks ongeveer 700.000 hoogwaardige bloeiende planten bij de consument te brengen.

Over de rol

Als Aanstormend Talent gaan we samen met jou bekijken waar jouw passie ligt. Is dit op het gebied van Teelt, Productie of Logistiek? Je gaat een intern leertraject aan waarmee jouw verantwoordelijkheden gelijkmatig steeds meer groeien. Je start bijvoorbeeld als Productiemedewerker en kunt uiteindelijk gaan uitbloeien tot Teamleider of (Assistent) Locatiemanager. Met ambitie en doorzettingsvermogen ligt er een mooie toekomst binnen SV.CO in het verschiet.

Benodigde ingrediënten

 • Enthousiasme en leergierigheid

 • Een grote schep Westlandse 'hands-on' mentaliteit

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Goede communicatie-skills

Smaakmakers vanuit SV.CO

 • Een salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en je functie.

 • Een bonusregeling, kantinefruit, lease fiets regeling.

 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: leren in de praktijk en de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen, cursussen en het behalen van de benodigde certificaten.

 • Een leuke baan bij een bedrijf dat samen met jou verse bloeiende planten creëert welke zorgen voor een gezonde energie

 • Een club collega's waarbij naast gedrevenheid gezelligheid een belangrijke rol speelt: vrijdagmiddagborrels, kerstborrel, zomerbarbecue en teambuildingsactiviteiten. 

 • Moderne middelen en technologieën ter ondersteuning van je dagelijkse taken.

 • Onze kernwaarden "Samenwerken", "Betrokkenheid", "Betrouwbaarheid" en "Respect" spelen een belangrijke rol in onze dagelijkse samenwerking met collega's en klanten.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met Nathalie van Kester (afdeling HR) via + 31 6 82 72 39 89. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We werken met onze eigen partners.