Scholieren

Solliciteer nu

Scholieren

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar je omringd wordt door verse producten? Zoek je een leuke bijbaan én heb je er geen moeite mee je handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega. Wij zijn opzoek naar scholieren (vanaf 15 jaar) voor onze diverse locaties in De Lier en voor onze locatie in Maasdijk. In onderling overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Heb jij interesse in een bijbaan bij SV.CO? Solliciteer dan via knop rechts bovenin!


Wat ga je doen?

Tijdens vakanties, op je vrije zaterdag en af en toe een doordeweekse avond (niet op elke locatie) hebben we werk voor jou. De werkzaamheden zijn divers en lopen uiteen van karren bouwen, machinaal uitzetten, werk voorbereiden tot aan opruimen en productiewerkzaamheden.

Over ons

SV.CO staat bekend om een dagelijks vers, vrolijk en veelzijdig assortiment bloeiende potplanten. Naast onze vele jaren van kweek ervaring, vinden wij innoveren belangrijk. Het plezier dat we hebben in vernieuwen stralen we ook uit. SV.CO is een vooruitstrevend bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. Samen zorgen we ervoor dat wekelijks ca. 700.000 bloeiende planten van topkwaliteit hun weg naar de consument vinden. Dat dit volledig naar wens van onze klanten (retail) gebeurt, is voor ons vanzelfsprekend!

Wat wij denken dat je nodig hebt

  • De leeftijd van (bijna) 15 jaar
  • Zin om te werken
  • Je voert graag alle voorkomende werkzaamheden uit in het productieproces
  • Je bent op zaterdag en / of in de schoolvakanties beschikbaar

Wat mag je van SV.CO verwachten? 

  • Een uurloon passend bij je leeftijd en functie.

  • Een leuke baan bij een bedrijf dat samen met jou vers bloeiende planten creëert welke zorgen voor een gezonde energie

  • Een informele werksfeer in een jong en gedreven team met gezellige collega’s

  • Een club collega's waarbij naast gedrevenheid gezelligheid een belangrijke rol speelt: vrijdagmiddagborrels, kerstborrel, zomer barbecue en teambuildings-activiteiten. 

  • Onze kernwaarden "Samenwerken", "Betrokkenheid", "Betrouwbaarheid" en "Respect" spelen een belangrijke rol in onze dagelijkse samenwerking met collega's en klanten.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Scholier? Dan horen we graag van je!

Voor meer informatie bel je met Nathalie van Kester (afdeling HR) via + 31 6 82 72 39 89

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We werken met onze eigen partners.